Ajankohtaista

Seinätulostus – uusi tapa sisustaa

By 5.9.2017 No Comments

Logomossa vuokralla oleva yritys Wallscape Finland koristeli toisen Logomon vuokralaisen seinän. Sovectorin seinälle ilmestyi yrityksen logo vain parissa tunnissa.

 

Seinätulostus on uudenlainen tapa sisustaa ja tuoda uutta ilmettä. Melkeinpä kaikille pystysuorille pinnoille saa luotua upeita kuvia. Se muodostuu seinälle samalla idealla kuin paperille, eikä seinätulostin kosketa seinää ollenkaan. Laite suihkuttaa pinnalle mikroskooppisen pieniä pisaroita UV-mustetta ja seinätulostustekniikka on täysin patentoitu. Hajuttomalla ja myrkyttömällä UV-musteella saa luotua ihmeellisen värikylläisiä kuvia. Seinätulostin valmistetaan Saksassa.

 

Logomon vuokralaiset kokoontuivat yhdessä katsomaan seinätulostusta. On tärkeää, että seinätulostin on tasaisella alustalla, jotta kuvasta tulee tarkka. Wallscape Finlandin luova toimitusjohtaja, Antti Kantola kertoo, että alkuun seinätulostimen käyttö oli hankalaa, mutta nyt sen valmistelu sujuu jo mutkitta. Sovectorin seinätulostuksessa kesti noin kaksi tuntia.

 

Valmis seinätulostus Sovectorin seinällä

Lue lisää seinätulostuksesta