Kitchen, ravintola ja catering

Kitchen, ravintola ja catering

Logomo Kitchen -ravintolan voi vuokrata niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Muuntautuva ravintola sopii niin pienemmille ryhmille kuin sadan hengen à la carte -illalliselle tai parin sadan hengen cocktailtilaisuuksiin. Tilaisuuksien järjestelyt sujuvat mutkattomasti kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut

Logomo Byrån ja Konttorin hyvinvointiyritykset tarjoavat logomolaisille hyvinvointipalveluja kätevästi saman katon alla. Yhden luukun palvelumalli on ainutlaatuinen Turussa. Kaikki hyvinvointipalvelut ovat myös ulkopuolisten yritysten saatavilla. Lisäksi Logomo järjestää jatkuvasti yrityksille erilaisia hyvinvointitapahtumia.

Yhteinen jumppapiste

Yhteinen jumppapiste

Logomo Byrån puolella on kaikkien hyödynnettävissä oleva jumppapiste. Talossa järjestetään myös joogatunteja ja muuta taukoliikuntaa.

Byrån ja Konttorin neuvottelutilat

Byrån ja Konttorin neuvottelutilat

Byråssa ja Konttorissa on yhteensä 8 neuvottelutilaa, jotka talon vuokralaiset voivat vuokrata käyttöönsä.

Sauna- ja takkahuone

Sauna- ja takkahuone

Byråssa on kaikkien logomolaisten varattavissa oleva sauna, jonka yhteydessä on viihtyisä Takkahuone-neuvottelutila.

Suihkut

Suihkut

Byråssa on kaikkien logomolaisten käyttössä olevat viihtyisät suihkutilat.

Lukolliset kaapit

Lukolliset kaapit

Logomosta löytyy erikokoisia lukollisia kaappeja, jotka ovat kaikkien hyödynnettävissä.

Oma postilaatikko

Oma postilaatikko

Jokaisen Logomon vuokralaisen käytössä on oma postilaatikko.

Tulostus- ja skannauspalvelut

Tulostus- ja skannauspalvelut

Logomossa on kaksi monitoimtitulostinta, joilla on mahdollisuus tulostaa, kopioida ja skannata. Toinen tulostin sijaitsee Byråssa, toinen Konttorissa.

Yhteiskeittiöt

Yhteiskeittiöt

Logomossa on useita yhteiskeittiöitä. Keittiöissä on jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Lisäksi talosta löytyy kahvi- ja virvokeautomaatteja.

Puhelinkopit

Puhelinkopit

Puhelinkopeissa voit käydä häiriöttä puhumassa puhelusi.

Parkkipaikat

Parkkipaikat

Pysäköinti Logomon piha-alueella on maksullista, 1,50 e / tunti. Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus. Pysäköintioikeuden hinta alueilla P4, P5 ja P6 on 35 € + alv 24 % / kk. P7-alueen hinta on 50 € + alv 24 % / kk. Pysäköintioikeus kaikilla alueilla on 80 € + alv 24 % / kk.

Aitiot

Aitiot

Tee tapahtumaillastasi ainutlaatuinen kokemus vuokraamalla viihtyisä aitio Logomo-salin yhteydestä. Kaikkiin aitioihin on tilattavissa tarjoilut toiveidenne mukaan.

Leffateatteri

Leffateatteri

MOVE 2 on kiinteä auditorio. Siellä voit järjestää vaikka tyylikkään lehdistötilaisuuden tai seminaarin. Tila toimii myös tunnelmallisena elokuvateatterina.

Muut vuokrattavat tilat

Muut vuokrattavat tilat

Monipuolinen ja muuntuva Logomo tarjoaa oikeat puitteet tapahtumalle kuin tapahtumalle.
Logomo tarjoaa erilaisia tiloja muutaman hengen neuvottelutiloista aina 3 500 hengen yleisötapahtumiin. Logomo Kitchen -ravintola palvelee lounasravintolana ja hoitaa tapahtumien cateringin ammattitaitoisesti. Kaikissa Logomon tiloissa on langaton internetyhteys ja nykyaikainen tekniikka. Logomossa liikut esteettömästi.

Näiden lisäksi Logomon yritysten varattavissa on Logomon muut kokoustilat ja tapahtumasalit, leffateatteri sekä aitiot. Lisäksi yrityksillä on mahdollisuus osallistua talon sisäisiin tapahtumiin ja Logomon muuhun tapahtumatarjontaan.