AjankohtaistaAjankohtaista yleinenSisäiset tapahtumat

Pakkotyöhyvinvointi herättelee, virkistää, antaa uusia ideoita

By 17.3.2017 No Comments

Hei Logomolainen!

Aloitimme Logomon Pakkotyöhyvinvointikevään tiistaina 13.3. energisissä merkeissä Byrån rappusilla. Lankuttajia oli paikalla parikymmentä, tunnelma oli energinen ja lankutuksen jälkeen tyytyväisen hikinen! Tästä jatkamme vaihtuvin teemoin Byrån ja Konttorin puolella kesään asti!

Lyhyemmät 10-15 minuuttia kestävät virkistystauot pidetään aina tiistaisin klo 11 ja torstaisin klo 8.45. Tämän lisäksi kerran kuussa on pidempi osallistava asiantuntijaluento ajankohtaisin aihein. Maaliskuussa luennon aiheena on stressinhallinta ja virkistystuokioissa teemana hartiaseudun jumit, tanssi, liikkuvuus ja sykkeen nosto. Luennoitsijana kahdenkymmenen vuoden hyvinvointialan työkokemuksella  Veera Salokangas.

Virkistyshetkiin on myynnissä yrityskohtaisia kortteja joko 5 x (40 €) tai 10 x (70 €). Kortit ovat voimassa juhannukseen 2017 asti ja niitä voi tilata allekirjoittaneilta joko sähköpostilla tai ensimmäisellä käyntikerralla Pakkotyöhyvinvoinnin virkistystauolla. Lisäksi on mahdollista osallistua myös 10 € kertamaksulla.

Luennoille ei ole ennakkoilmoittautumista ja laskutustiedot kerätään osallistujilta paikan päällä. Luennon hinta on 60 € (Logomon työntekijät) ja 75 € (talon ulkopuoliset osallistujat).

Lisäksi kauttamme laajemmat yrityskohtaiset työhyvinvoinnin palvelut, jotka räätälöidään aina yrityskohtaisesti. Kysy lisää, sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan tarpeenne!

Pakkotyöhyvinvointi herättelee, virkistää, antaa uusia ideoita ja tutustuttaa talon muihin toimijoihin! Yhden euron satsaus tuo kuusi euroa takaisin!

Ystävällisin terveisin

Veera Salokangas                                                                                   Katja Gustafsson

Terveystieteiden maisteri, Lo                                                               Työnohjaaja, työyhteisökouluttaja

Piste hyvinvointipalvelut                                                                        Työdynamo

veera@pistehyvinvointipalvelut.fi                                                       katja@tyodynamo.fi

www.pistehyvinvointipalvelut.com                                                     www.tyodynamo.fi

+358 40 7085 446                                                                                   +358 45 2799 149