Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Talossa on 9 000 neliön toimitilat: Logomo Byrå, jossa työskentelee päivittäin noin 250 ihmistä 60 yrityksessä sekä Logomo Konttori, jossa työskentelee noin 200 henkilöä 25 yrityksessä. Lisäksi Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten häitä.

Vuonna 2011 toimintansa aloittanut Logomo tukee luovien alojen kasvua ja luo kulttuurista hyvinvointia. Sen ydinliiketoimintaa ovat tilanvuokraus ja siihen liittyvät oheispalvelut. Vuonna 2017 Logomossa järjestettiin kaikkiaan lähes 1200 erilaista tapahtumaa, joissa vieraili noin 346 000 kävijää.

Logomo tuo yhteen erilaisia ihmisiä, osaamista ja ajatuksia. Se on kaikille avoin liikkeen tila, jonka tavoitteena on tarjota ympäristö uuden syntymiselle ja luovalle ajattelulle – jollekin ennennäkemättömälle. Logomo kannustaa lahjakkaita ihmisiä uskomaan omaan näkemykseensä ja rohkaisee kokeilemaan, erehtymään, rikkomaan konventioita ja yhdistelemään totuttuja asioita uudella tavalla.

Logomon esite »

”Logomo on kiehtova, kansainvälinen keskus, jossa tapahtuu koko ajan jotain. Täällä asiat tehdään totutusta poikkeavalla tavalla.”

Alf RehnLogomo Oy:n hallituksen jäsen ja Åbo Akademin professori

”Uskomme, että jotain uutta ja ennennäkemätöntä voi syntyä vain johtamalla yhteen erilaista ajattelua ja toisistaan poikkeavaa osaamista ja luomalla sille oikeanlaiset puitteet.”

Heikki HartelaLogomo Oy:n hallituksen jäsen ja Hartela-Yhtiöt Oy:n hallituksen jäsen.