Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka (junalla tai bussilla) Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia.

Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä. Päärautatieasemalta pääsee kävelysiltaa pitkin aivan Logomon kupeeseen. Sillan voi ylittää myös polkupyörällä. Turun kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä alueen pysäköintipaikat ovat rajalliset.

Toimitilavuokralaisten pysäköintioikeus

Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus parkkialueelta P4, P5 ja P6. Paikkoja on rajoitetusti ja niiden maksimimäärä per yritys määräytyy toimitilan koon mukaan (isot tilat, 1 paikka / 25 m2). Pysäköintioikeuden hinta vuonna 2016 on 35 € + alv 24 % / kk.

Toimitilavuokralaisten on mahdollista vuokrata pysäköintioikeus parkkialueelta P4, P5, P6 ja P7. Paikkoja on rajoitetusti ja niiden maksimimäärä per yritys määräytyy toimitilan koon mukaan (isot tilat, 1 paikka / 25 m2). Pysäköintioikeuden hinta alueilla P4, P5 ja P6 on 35 € + alv 24 % / kk. P7-alueen hinta on 50 € + alv 24 % / kk. Pysäköintioikeus kaikilla alueilla on 80 € + alv 24 % / kk.

Paikoitusalueet

Klikkaa karttaa nähdäksesi sen isompana

Sisäänkäynnit

Klikkaa karttaa nähdäksesi sen isompana