Sisäiset tapahtumat

Byrå & Konttori leffanäytös

By 29.4.2016 No Comments
Nyt on mahdollista päästä tutustumaan Logomon leffateatteriin hyvässä seurassa.
Käy äänestämässä itsellesi mieleisintä elokuvaa ja sinulle sopivinta ajankohtaa.
Luvassa pientä naposteltavaa. 

 

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

 

Alla kuvaukset äänestettävistä elokuvista

The Revenant

Alejandro González Iñárritu
Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson, Lukas Haas, Paul Anderson, Brendan Fletcher
Kesto: 2h 36 min
Ikäraja: 16

Tositapahtumien inspiroima The Revenant on mukaansatempaava ja tunteikas elokuvakokemus, joka kertoo yhden miehen eloonjäämiskamppailusta ja ihmismielen uskomattomasta voimasta. Tutkimusmatkalla Amerikan kartoittamattomassa erämaassa legendaarinen matkaaja Hugh Glass joutuu karhun raatelemaksi ja hänen oma metsästystiiminsä jättää hänet kuoleman omaksi. Selviytyäkseen Glassin on kestettävä uskomattomia vastoinkäymisiä ja ystävänsä John Fitzgeraldin (Tom Hardy) petos. Sisun ja perheensä rakkauden voimalla Glassin täytyy kulkea läpi ankaran talven periksiantamatta elääkseen ja löytääkseen pelastuksen.

007 Spectre

Sam Mendes
Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Rory Kinnear, Dave Bautista, Monica Bellucci
Kesto: 2h 29 min
Ikäraja: 12

Arvoituksellinen viesti menneisyydestä saa James Bondin lähtemään yksin Mexico Cityyn ja sieltä Roomaan, missä hän tapaa pahamaineisen rikollisen kauniin ja kielletyn lesken, Lucia Sciarran. Bond soluttautuu salaiseen kokoukseen ja paljastaa SPECTRE:nä tunnetun uhkaavan järjestön olemassaolon.

Yksin Marsissa

Ridley Scott
Matt Damon, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Michael Peña, Kate Mara, Kristen Wiig, Sean Bean, Sebastian Stan
Kesto: 2h 22 min
Ikäraja: 12

Ohjaaja Ridley Scottin uusi scifi-jännäri perustuu ”The Martian” -nimiseen menestyskirjaan. Astronautti Mark Watneyn luullaan kuolleen kovassa myrskyssä miehitetyllä Mars-tutkimusmatkalla, joten hänen miehistönsä lähtee kotimatkalle ilman häntä. Mutta Watney on selvinnyt elossa ja tajuaa olevansa yksin karulla planeetalla. Vain niukat varusteet apunaan hänen täytyy luottaa kekseliäisyyteensä pysyäkseen hengissä ja löytääkseen keinon viestittää Maahan olevansa elossa. Miljoonien kilometrien päässä NASA ja kansainvälinen tiimi tiedemiehiä tekevät väsymättä töitä tuodakseen tämän yksinäisen ”marsilaisen” kotiin, kun toisaalla Watneyn miehistö suunnittelee rohkeaa, joskin melko mahdotonta pelastustehtävää.

Vakoojien silta

Steven Spielberg
Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda, Austin Stowell
Kesto: 2h 22 min
Ikäraja: 12

Ohjaaja Steven Spielbergin dramaattinen trilleri kertoo James Donavanista (Tom Hanks), brooklynilaisesta vakuutusjuristista, joka joutuu kylmän sodan keskiöön CIA:n lähettäessä hänet lähes mahdottomalta tuntuvaan tehtävään: Hänen tulee neuvotella vapaaksi vangittu amerikkalainen U2-pilotti, jolla on hallussaan salaista tietoa. Käsikirjoittajat Matt Charman ja Ethan & Joel Coen ovat onnistuneet punomaan aikapommin lailla tikittävän tositapahtumien innoittaman tarinan miehestä, joka oli valmis riskeeraamaan kaiken tärkeän tehtävän edessä.

Star Wars: The Force Awakens

J.J. Abrams
Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Daisy Ridley
Kesto: 2h 16 min
Ikäraja: 12

George Lucasin luoma eeppinen saaga jatkuu J.J. Abramsin ohjaamana – 30 vuotta Jedin paluu -elokuvan tapahtumien jälkeen.

Mad Max: Fury Road

George Miller
Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley
Kesto: 2h 01 min
Ikäraja: 16

Mad Maxin apokalyptinen tarina sijoittuu planeettamme syrjäisimpään kolkkaan, karulle aavikkoseudulle, jossa ihminen on ajettu hulluuden partaalle taistelemaan henkiinjäämisestään. Tässä maailmassa on kaksi kapinallista, jotka saattavat pystyä palauttamaan järjestyksen. Max on toiminnan ja harvojen sanojen mies, joka etsii rauhaa menetettyään vaimonsa ja lapsensa kaaoksen keskelle. Furiosa puolestaan on toiminnan nainen, joka uskoo selviävänsä, mikäli onnistuu matkaamaan halki aavikon synnyinseuduilleen.

Miekkailija

Klaus Häro
Märt Avandi, Ursula Ratasepp, Hendrik Toompere
Kesto: 1h 39 min
Ikäraja: 7

Nuori tuntematon mies, Endel, saapuu Haapsaluun 1950-luvun alussa. Hän on jättänyt taakseen Leningradin valtion urheiluyliopiston pakoillakseen Neuvostoliiton salaista poliisia. Haapsalussa hän saa viran opettajana ja alkaa vetää lapsille urheilukerhoa. Endel alkaa vihkiä lapsia suureen intohimoonsa – miekkailuun. Tämä ajaa hänet törmäyskurssille koulun rehtorin, kommunistisen byrokraatin kanssa. Elokuva on voittanut parhaan elokuvan Jussi-palkinnon ja ollut Golden Globe-ehdokkaana ja ehdolla Oscar-ehdokkaaksi.

Mies, joka rakasti järjestystä

Hannes Holm
Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg, Ida Engvoll
Kesto: 1h 56 min
Ikäraja: 12

59-vuotias Ove on korttelin äkäinen järjestyksenpitäjä. Ove on syrjäytetty asumisoikeusyhdistyksen puheenjohtajan pallilta jo vuosia sitten, mutta siitä hän viis veisaa. Vanha äkäpussi ei titteleitä kaipaa pitäessään naapurustossa yllä rautaista kuria. Siitä, kun viimeisillään raskaana oleva Parvaneh muuttaa perheineen vastapäiseen rivitalohuoneistoon ja muuttokuorman kuski pakittaa heti alkuunsa kärryllään Oven postilaatikon kumoon, alkaa hauska ja sydäntälämmittävä tarina takkuisesta kissasta, odottamattomasta ystävyydestä ja rakkaudesta, joka on niin vahva että vain kuolema tuntuu ainoalta mahdolliselta ratkaisulta. Draamakomedia odottamattomasta ystävyydestä, rakkaudesta ja kunnollisten työkalujen tärkeydestä perustuu Fredrik Backmanin samannimiseen menestysromaaniin ja se löi kaikkien aikojen katsojaennätykset ensi-illassaan kotimaassaan Ruotsissa viime jouluna.

45 vuotta

Andrew Haigh
Charlotte Rampling, Tom Courtenay, Geraldine Somerville
Kesto: 1h 35 min
Ikäraja: 7

Kate ja Geoff Mercererin 45. hääpäivä lähestyy ja pariskunta suunnittelee juhlia. Viikkoa ennen merkkipäivää Geoff saa kirjeen, joka mullistaa kaiken. Lähes 45 vuotta onnellisina yhdessä eläneet Kate ja Geoff joutuvat kohtaamaan menneisyyteen haudatun salaisuuden, joka suistaa pariskunnan raiteiltaan. Muutamia päiviä ennen 45. hääpäiväjuhlaa näyttää siltä, että jäljellä ei enää ole avioliittoa, jota juhlistaa. Charlotte Rampling ja Tom Courtenay palkittiin roolisuorituksistaan hopeisilla karhuilla Berliinin elokuvajuhlilla helmikuussa 2015.

Steve Jobs

Danny Boyle
Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg
Kesto: 2h 02 min
Ikäraja: 7

Steve Jobs vie yleisön digitaalisen vallankumouksen kulissien taakse ja piirtää intiimin henkilökuvan miehestä sen keskiössä. Elokuva sijoittuu kolmen historiallisen tuotelanseerauksen kulisseihin, päättyen vuoteen 1998 ja iMacin julkaisuun.

Pässit

Grímur Hákonarson
Sigurður Sigurjónsson, Theodór Júlíusson, Charlotte Bøving
Kesto: 1h 33 min
Ikäraja: 12

Islannin karulla maaseudulla, kaukaisen laakson perukalla asuu kaksi veljestä, jotka eivät ole puhuneet toisilleen 40 vuoteen. Nyt mykkäkoulun on pakko loppua sillä heidän on pelastettava kaikkein kallisarvoisin omaisuutensa, rakkaat lampaansa. Rakkautta & Anarkiaa -festivaalisuosikki ja Islannin Oscar-ehdokas.

Häiriötekijä

Aleksi Salmenperä
Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Eero Ritala, Lotta Kaihua, Pirjo Lonka, Elena Leeve, Jani Volanen, Hannu-Pekka Björkman
Kesto: 1h 25 min
Ikäraja: 12

Häiriötekijä on pirullisen hauska ja rohkea komedia, joka hakee vertaistaan. Elokuva koostuu kymmenestä tarinasta, joissa kaikissa jokin on vinksahtanut paikoiltaan. Se yllättää katsojan ja saa nauramaan myös synkemmille kohtaloille. Mitä tapahtuu, kun aatelisperheen äidin häveliäisyys unohtuu elämän viime metreillä? Minkälaisin menoin haudataan mielikuvitusystävä? Entä miten IT-nörtin itsetunto kestää testosteronia uhkuvan metsämiehen kohtaamisen tai miten sujuu asuntonäyttö, jossa asiakas alkaa kuulla häiritseviä ääniä? Elokuva perustuu Q-teatterin samannimiseen menestysnäytelmään vuodelta 2013.