AjankohtaistaAjankohtaista yleinen

BioCare Logomoon: Lohikapseleita ja terveysinnovaatioita

By 16.6.2016 No Comments

BioCare_Kimmo[2]

Mies voi lähteä kalasta, mutta kala ei miehestä. Kalayrittäjästä ravintolisien ammattilaiseksi hypännyt Kimmo Jokinen uskoo norjalaiseen loheen ja puhtaaseen tuotantoon. Lohiproteiinikapseleita myyvä ja terveysinnovaatioita kehittävä BioCare on Logomo Byrån uusin toimistoasukas.

BioCare on tuoreesta norjalaisesta lohesta valmistettuja kalsium-, proteiini ja omega 3 -ravintokapseleita myyvä ja markkinoiva yritys. Yrityksen GoPro-lohiproteiinitabletti palkittiin juuri kansainvälisessä NutraIngredient-kilpailussa Vuoden painonhallintatuotteena.

– Hyviä tuotteita on yksinkertaisesti hyvä myydä, sillä tuotteen ominaisuudet puhuvat puolestaan. Olemme saaneet paljon ammattiurheilijoita BioCaren lähettiläiksi, kertoo BioCaren toimitusjohtaja Kimmo Jokinen.

Logomoon BioCaren kolmihenkisen tiimin houkutteli talon sijainti. Tulevaisuus näyttää valoisalta: hyvinvointi ja erityisesti proteiinit kiinnostavat suurta yleisöä ehkä enemmän kuin koskaan.

– Elokuussa tuomme taas uusia tuotteita markkinoille, joten toivottavasti ehdin viettää kesälomaa jossakin välissä, Jokinen naurahtaa.