AjankohtaistaAjankohtaista yleinen

Auran Aallot ja Jabadabaduu Logomoon

By 27.1.2017 No Comments

Luovien alojen tapahtumakeskus Logomo saa sykkeeseensä uutta ääntä ja väriä, kun Mediatakojien omistuksessa olevat Turun Paikallisradio Oy:n radiokanava Auran Aallot sekä markkinointiviestinnän asiantuntijapalveluja tarjoava Jabadabaduu asettuvat Logomon Byrå-toimitiloihin. Sekä Auran Aallot että Jabadabaduu aloittavat samalla myös sisältö- ja markkinointiyhteistyön Logomon kanssa.

Auran Aallot kuuluu helmikuun alusta alkaen Logomosta. Sisältöyhteistyö radioaalloilla alkaa heti studion muutettua uudelle näkyvälle paikalleen. Tammikuun lopussa markkinointiviestintätoimisto Jabadabaduun Turun toimipiste asettuu niin ikään luovuuden lähteille Byrån 2. kerrokseen. Maaliskuussa starttaa myös Jabadabaduun ja Logomon markkinointiyhteistyö.

– Logomon arvot ja toimintaperiaate saivat meidät vakuuttuneiksi, että haluamme asettua uudenlaiseen ja mahdollistavaan ympäristöön. Logomo tekee luovaa alaa näkyväksi, me teemme sitä kuuluvaksi, kertoo Mediatakojat Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Jolma.

– Suhtaudumme suurella intohimolla myös Logomon kanssa tehtävään markkinointiyhteistyöhön. Yhdessä lähdemme toteuttamaan mm. uudenlaista monikanavaista markkinointia, johon kuuluu olennaisena osana myös radio, avaa Jabadabaduun toimitusjohtaja Jussi Viitanen.

Logomolle Mediatakojien muutto tiloihin merkitsee lisää monimuotoista osaamista ja synergiaetua:

– Logomosta löytyy nyt entistä kattavammin media-alan luovia ammattilaisia erilaisiin tarpeisiin. Olemme hyvillämme uusista näköisistämme toimijoista ja toivomme kaikin puolin pitkää yhteistyötä, linjaa Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä.

Lisätietoja:
Sampsa Jolma, toimitusjohtaja, Mediatakojat Oy, 044 590 2555, sampsa.jolma@mediatakojat.fi
Jussi Viitanen, toimitusjohtaja, Jabadabaduu, 044 590 2876, jussi@jabadabaduu.fi
Päivi Rytsä, toimitusjohtaja, Logomo, 050 596 0773, paivi.rytsa@logomo.fi